Általános Szerződési Feltételek

 
Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Superior Advice Kft. (székhely: 1023 Budapest Lajos utca 35.  adószám: 27440203-2-41) mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
AZ ÁSZF HATÁLYA, ELFOGADÁSA

Az ÁSZF elfogadás előtt Ön köteles megismerni annak pontos rendelkezéseit. A weboldalunkon történő megrendelés gombra kattintva Ön kifejezetten hozzájárul és elfogadja a jelen ÁSZF összes pontját.  Az ÁSZF maradéktalanul az ön, mint vásárló és  Szolgáltató között létrejövő szerződés részét képezi. A Szolgáltatást csak a 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe és weboldalunkon csak ők rendelhetnek.

SZERZŐI JOGOK

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

 
E-SZÁMLA

Ön a jelen ÁSZF elfogadásával belegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához. (2007. évi CXXVII. törvény 175. §.)

FIZETÉSI MÓDOK

A Szolgáltatás díjának rendezésére az alábbi lehetőségek áll rendelkezésre:

  • előre utalás – a szolgáltatás árának kiegyenlítését foglalja magában

 

A RENDELÉS MENETE

A vásárló a „Megrendelés” menüpont alatt tudja igénybe venni a szolgáltatást. Első lépésként meg kell adnia egy budapesti bútorbolt nevét, ahonnan az adott terméket kívánja megvásárolni, majd az egyéb hasznos információkat (termék neve, cikkszáma, megjegyzés alatt: szín…stb.), illetve a rendeléshez szükséges személyes adatokat. Kérjük minden esetben ellenőrizze a beírt adatok helyességét a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében. A termék fizetési módjának kiválasztásával, majd a „Megrendelés” gomb lenyomásával véglegesíti rendelését, amely fizetési kötelezettségét von maga után.

A beérkező rendelés feldolgozását követően visszaigazoló e-mailt küldünk, mellyel létrejön a szerződés Vásárló és Szolgáltató között. A levelezőrendszerben érdemes a „SPAM” mappa tartalmát is megtekinteni.

Rendelés leadására a nap bármely időszakában van mód és lehetőség. Azon rendeléseket tudjuk teljesíteni, amelyekről a megrendelés és fizetés az általunk megadott időpont előtt maximum 48 órával beérkezik.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megrendelés leadásakor a Vásárlónak feltétlenül meg kell adnia a bútorboltot, ahonnan igénybe veszi szolgáltatásunkat. A megrendelői felületünkön fel kell tüntetnie a termék darabszámát és cikkszámát, valamint a személyes adatokat és a fizetési módot.

A rendelés szállítását vállaljuk az általunk megadott időpontokban, melyről a Vásárló honlapunkról tud informálódni.  A szállítás pontos időpontjáról SMS-ben és e-mailben egyaránt tájékoztatjuk a szolgáltatásunk igénybe vevőit.

Jelen ÁSZF elfogadásával a Vásárló vállalja annak kötelezettségét, hogy az előre megadott időpontban a megbeszélt helyszínen tartózkodik. Továbbá vállalja annak kötelezettségét, hogy az általa megrendelt termékek sértetlenségét ellenőrzi illetve a dobozok darabszámát figyelemmel kíséri. Elállás esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon.

Az átvételt követően a helyszínről távozásunk után a csomag épségét és darabszámát illetően panasszal a Szolgáltató felé nem élhet.

PANASZKEZELÉS

A vásárló az elégedettlenségét az alábbi elérhetőségeken jelezheti szóban, valamint írásban is. 

E-mail cím: info@elvisszuk.hu

Telefonos elérhetőség: 0670/344 4913

A szóban jelzett panaszokat azonnal kezeljük, míg az írásban jelzett panaszokat 30 napon belül rendezzük. 

 

Fenntartjuk a jogot, hogy jelen Általános Szerződési
Feltételeket módosítsuk, vagy kiegészítsük. A módosítások hatálya nem
alkalmazható azon szerződésekre, amelyek a módosítást megelőzően kerültek
megkötésre.